Duffy JUL 251x300

HAR DU PLANER FOR NYTÅRSAFTEN 2017- 2018NY2018PNG

Vi er nogle beboere i Nørreby som tænker at arrangere en fælles, festlig og hyggelig nytårsaften i det store fælleshus i Nørreby, en nytårsaften sammen med dine naboer.
Vi har booket lokalet, alle beboere i Nørreby skal selvfølgelig kunne være med. selvfølgelig skal de det!!!  Er du/I interesserede, skal du/I tilmelde jer senest d. 10. december.  Vi vil så holde et møde d. 14. december, hvor vi ønsker, at alle som tilmelder sig vil deltage, så vi i fællesskab kan aftale alt hvad arrangementet skal indeholde. Alle med interesse får mail eller brev om mødet. Der skal f.eks. drøftes: Skal vi ha mad udefra? Eller hvem vil evt. lave det? Hvad skal middagen bestå af? Skal vi selv medbringe drikkevarer? Hvilken nytårspynt skal vi købe. Hvem sørger for musik Osv osv. Det er ikke planlagt af afdelingsbestyrelsen, men vi hjælper gerne, sørger for lokaler, TV, til nytårstalen, og måske andet vi får brug for. Vi koordinerer, og sender gerne mails og breve ud til deltagerne, samt evt. andet. Kom gerne med dine forslag på mødet. Alle deltagere har mulighed for at komme med ideer og input. Vi gør opmærksom på at arrangementer bliver 100% brugerbetalt. Vi mødes til indledende møde d. 14. december kl. 17.30. Alt herefter planlægges af deltagerne, det kunne blive rigtigt hyggeligt og morsomt.Måske vi kan danne et festudvalg blandt de deltagende på mødet?

Tilmelding This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller meld dig ind i facebookgruppen

Med venlig hilsen
Initiativtagerne