Afdelingbestyrelsen har nu nedsat et udvalg der består af: Susanne Frantzen og Ove Svendsen. Jesper Therkildsen og Flemming Poulsen er med på sidelinien.

Der arbejdes på, at vi får nogle arrangementer, hvor vi kan få nogle fælles oplevelser og et tættere bånd mellem beboerne  i Nørreby.

Vi har prøvet, at ramme så bredt som muligt, så der er noget for alle. Har du lyst til at hjælpe ved et eller flere arrangementer, så kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller ring på nr: 43710527,  alt hjælp tages der imod med kyshånd til alle arrangementer, og nye ideér vil også være dejligt.

Kommende arrangementer:

   
september 2018 30 års jubilæumsfest Der kommer mere information 

 

Lidt om kommende arrangementer:

Juletræet på Nørreby Torv tændes af vores julemand kl. 16.00 søndag d. 2. december 2018, og før og efter vil der være julehygge i fælleshuset på Nørreby Torv, hvor vi alle store som små kan fremstille pynt til vores juletræ i festlokalet, og måske der er nogen af jer, der kan og vil synge en julesang for os andre.

Luciaoptog blev en stor succes sidste år, hvorfor vi gerne vil fortsætte denne tradition. Børn fra Nørreby går rundt i vores by og synger for alle os andre. Vi så gerne at der kommer mange børn som muligt med på turen, bagefter vil der være lidt at spise og drikke til alle børnene, der er med i  optoget. Der kommer flere oplysninger i oktober.

Det årlige afdelingsmøde (budgetmøde)  er der hvor afdelingsbestyrelsen fortæller om hvad der er sket i det forgangde år, fremligger nye ideèr der skal vedtages på dette møde. Det nye budget for næste regnskabsår, skal godkendes. Beboerne har muligheden for også at komme med  forslag til nye tiltag i Nørreby, eller bare få svar på noget I ikke helt forstår, hvorfor bestyrelsen har gjort som de har gjort, så derfor er det et vigtigt møde hvor du kan gøre din indflydelse gældende. I år vil vi starte med fællesspisning, hvor tilmelding vil være nødvendig. 

Fastelavnsfesten behøver vist ikke den store omtale, efter den er blevet genoptaget i Nørreby, med stor succes og rigtig mange mange deltagere i utrolige udklædninger, glæder vi os til at arrangere den igen, herom kommer der også yderligere informationer når tiden nærmer sig.

Frivillighedsdag for alle i Nørreby, bliver en dag hvor vi sætter os sammen, dem der har tid og lyst til at deltage, vores program for dagen vil komme ud når vi har fået planlagt alt der skal foregå på dagen, men ideèn er, hvorfor skal vi lave frivilligt arbejde, og hvordan får vi beboerne med på ideèrne der sikkert kommer i dagens løb, så du kan roligt sætte hele dagen af til hyggeligt sammenvær med andre beboere i Nørreby. Vi sørger for både at der er grupper og mad til alle. Vi må desværre udskyde denne dag til efterår 2018.

Loppemarked har vi denne gang valgt at holde på Nørreby Torv, ikke fordi vi ikke synes det var både sjovt og hyggeligt at holde det med de 3 andre byer for det var det, men det har været et udpræget ønske fra beboerne, at holde det på Nørreby torv og ikke på Grønningen. Det har vi hørt efter, og som sagt tidligere ,der kommer mere information når tiden nærmer sig.

Sidst men ikke mindst har vi også et 30 års jubilæum næste år, der er ikke så meget at fortælle lige nu, men I kan være ganske sikker på at beboerbestyrelsen allerede er godt i gang med at finde muligheder til at det bliver en dejlig fest for såvel børn, unge og alle os andre. Så har du tiden og lysten til at hjælpe til med, at vi får en uforglemmelig dag og fest så kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Med venlig hilsen på udvalgets vegne

Susanne Frantzen