Afdelingbestyrelsen har nu nedsat et udvalg der består af: Susanne Frantzen og Ove Svendsen. Jesper Therkildsen og Flemming Poulsen er med på sidelinien.

Der arbejdes på, at vi får nogle arrangementer, hvor vi kan få nogle fælles oplevelser og et tættere bånd mellem beboerne  i Nørreby.

Vi har prøvet, at ramme så bredt som muligt, så der er noget for alle. Har du lyst til at hjælpe ved et eller flere arrangementer, så kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller ring på nr: 43710527,  alt hjælp tages der imod med kyshånd til alle arrangementer, og nye ideér vil også være dejligt.

Kommende arrangementer:

 Juletræsfest søndag d. 2. december 2018 Indbydelse er omdelt i postkasser og opslagstavler
Afdelingsmøde mandag d. 14. januar 2019 Mere information kommer senere
Fastelavn søndag d. 10. marts 2019 Mere information kommer senere

 

Lidt om kommende arrangementer:

Juletræet på Nørreby Torv tændes af vores julemand kl. 16.00 søndag d. 2. december 2018, og før og efter vil der være julehygge i fælleshuset på Nørreby Torv, hvor vi alle store som små kan fremstille pynt til vores juletræ i festlokalet, og måske der er nogen af jer, der kan og vil synge en julesang for os andre.

Luciaoptog aflyst blev en stor succes sidste år, hvorfor vi gerne ville have fortsat denne tradition. Desværre var der i år ikke tilmeldte børn nok til at kunne gennemføre denne hyggelige tradition, men der arbejdes videre på, at det kan lade sig gøre i 2019.

Det årlige afdelingsmøde (budgetmøde)  er der hvor afdelingsbestyrelsen fortæller om hvad der er sket i det forgangde år, fremligger nye ideèr der skal vedtages på dette møde. Det nye budget for næste regnskabsår, skal godkendes. Beboerne har muligheden for også at komme med  forslag til nye tiltag i Nørreby, eller bare få svar på noget I ikke helt forstår, hvorfor bestyrelsen har gjort som de har gjort, så derfor er det et vigtigt møde hvor du kan gøre din indflydelse gældende. I år vil vi starte med fællesspisning, hvor tilmelding vil være nødvendig. 

Fastelavnsfesten behøver vist ikke den store omtale, efter den er blevet genoptaget i Nørreby, med stor succes og rigtig mange mange deltagere i utrolige udklædninger, glæder vi os til at arrangere den igen, herom kommer der også yderligere informationer når tiden nærmer sig.

Sidst men ikke mindst Så kom med jeres ideer til hvad vi kan lave af fælles aktiviteter i Nørreby, og vil du give en hjælpende hnd med til små eller store opgaver, når der afholdes fælles aktiviteter, så kontakt afdelingsbestyrelsen på e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller bare kig forbi når kontoret er åben om mandagen 17.30 - 18.30, og fortæl om dine ideer til nye aktiviteter.

Med venlig hilsen på udvalgets vegne

Susanne Frantzen